VÉD-TECH Védelemtechnika Kft. | 3529 Miskolc, Szilágyi Dezső utca 51. | Telefon: 30/362-2222 | 30/223-0730 |

Főoldal | Belépés | RegisztrációAKTUÁLIS ÁRAINKRÓL KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN ELÉRHETŐSÉGEINKEN.
  AKCIÓ (2022 május 31-ig)

Éves Akció 2021

Hörmann Újdonságok, termékelőnyök, referenciák

AKCIÓ

Akció 2022

RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg.Találja meg a tökéletes kombinációt!

Szekcionált garázs-/ ipari kapuk termékelőnyök

Európa piacvezető gyártójától!

Személybejáró ajtó alacsony küszöbbel DURATEC műanyag üvegezés

Döntő jelentőségű termékelőnyök

Hörmann Garázskapuk és Meghajtások

Szekcionált Garázskapuk

Szekcionált Garázskapuk

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt.

Berry billenőkapuk

Berry billenőkapuk

A jól bevált Berry billenőkapu először kifelé billen, mielőtt a garázs mennyezete alatt megáll. A több mint 20 kapumotívum acélból és fából, számtalan kialakítási lehetőséget biztosítanak.

Dupla- és gyűjtőgarázskapuk

Dupla- és gyűjtőgarázskapuk

A Hörmann gyűjtőgarázs-kapuk optimális gazdaságosságot, tartós funkcionalitást és személyi biztonságot, valamint extrém nyugodt kapufutást biztosítanak, még nagy nyitásszám mellett is.

Oldalra futó szekcionált kapu

Oldalra futó szekcionált kapu

Ez a kaputípus nem felfele nyílik, hanem oldalra. Ez akkor nagyon előnyös, amikor a garázsfödémet más tárgyak tárolása érdekében szabadon akarják hagyni vagy a kapulapot építési okokból nem lehet a födém alá állítani vagy szerelni.

RollMatic garázs-redőnykapu

 RollMatic garázs-redőnykapu

A redőnykapu függőlegesen nyílik, és alig foglal el helyet a garázsban. Konstrukciós elvüknek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt.

Garázskapu- és udvarikapu-meghajtások

 Garázskapu-  és udvarikapu-meghajtások

A Hörmann meghajtások a minőség, biztonság és intelligens technika közötti sikeres kombinációval tünnek ki: a sínnel megvezetett meghajtás patentje garantálja a kapu stabil és csenden futását; a lágy indítás és a lassított stop megnöveli a kapuja élettartamát.

BiSecur SmartHome

 BiSecur SmartHome

A Hörmann innovatív SmartHome BiSecur technológiája segítségével Ön még kényelmesebben nyithatja és zárhatja ajtóit és kapuit.

Duragrain felület

Duragrain felület

A nagy karcállóságú és UV-álló dekor nyomtatás tartós és szép megjelenést biztosít a kapunak. A 24-féle dekorfelület a részletekig valósághű, természetes és színtartó.

-Vissza-